Welkom bij onze Start guide voor Admins, hier laten we je zien hoe je in slechts enkele stappen aan de slag kunt met Big Dash. Als je nog vragen hebt, zijn we altijd beschikbaar via de chatknop rechtsonder op je scherm!

je kunt altijd toegang krijgen tot uw beheerdersdashboard via https://dashboard.bigdash.community/

In het beheerdersdashboard kunt u alle componenten van uw community toevoegen en bewerken (zoals Documenten, Gebruikers, Gebeurtenissen, Uiterlijk, enz.). We hebben de beheerder in vier verschillende secties gesorteerd: Community, Configuratie, Integraties en Account. We zullen alle secties en de objecten erin bekijken.

Community

Library:

Dit is de bibliotheek van je community. Hier kan je documenten uploaden of bewerken die je gebruikers in de community kunnen downloaden. Je kunt allerlei soorten documenten uploaden, zoals whitepapers, een link naar externe documenten of zelfs video's!  Klik gewoon op de knop 'Add new Document' om aan de slag te gaan.

Events:

Net als bij documenten, kan je evenementen aan je community toevoegen. Je gebruikers kunnen zich registreren voor die gebeurtenissen en andere gebruikers kunnen alle deelnemers bekijken. Als je het evenement zelf niet host, kun je gewoon een link plaatsen naar een extern evenement. Je kan een afbeelding uploaden voor het evenement, je hebt dan alleen een naam, locatie en startdatum nodig en je bent good to go!

Organizations en Users:

In het gedeelte Organizations en User kan je gebruikers beheren. Hier heb je een snel overzicht van het aantal gebruikers en organisaties in je community. Wanneer je op een organisatie of gebruiker klikt, kan je deze bewerken en zien hoe actief ze in de community zijn door hun laatst gedownloade documenten te bekijken of bij welke organisaties ze horen.

Configuration

Categories:

Hier kan je categorieën aanmaken om je documenten en gebeurtenissen te categoriseren. Maak gewoon een categorie, ga naar een document of evenement en plaats ze in de gewenste categorie.
Klik op de knop 'Add new category', vul een naam in, klik op 'Add' en u bent klaar!

Look 'n' feel:

In dit gedeelte kan je het uiterlijk van je community vernaderen. Je kan de kleuren van je community wijzigen, uw logo uploaden, uw domeinnaam wijzigen en een intro-bericht maken. Je kan hier ook je agreement tekst voor je algemene voorwaarden aanmaken.

Integraties

Hier kan je al onze integraties met externe apps beheren, momenteel zijn we in Béta met onze Zapier-integratie. Meer integraties komen eraan!

Zapier Integratie: je kan nu je Big Dash community verbinden met 1000+ apps met onze Zapier-integratie. Wanneer een nieuwe gebruiker bijvoorbeeld lid wordt van de community, kan je deze toevoegen aan een MailChimp-lijst, een melding sturen naar Slack of een taak toevoegen in Basecamp.

De eerste stap is om onze uitnodiging voor de bèta op de Zapier-website te accepteren. Je kan een nieuw of een bestaand Zapier-account gebruiken.

Wanneer je Big Dash verbindt met je Zapier-account, moet je twee parameters invullen, een Instance-ID en een token. Een Instance-ID is een uniek ID die uw gemeenschap in ons systeem vertegenwoordigt. Een token wordt gebruikt om Zapier toegang te geven tot uw communitygegevens.

Account

In dit gedeelte kan je de Big Dash-abonnement beheren, je factureringsgegevens aanpassen of de laatste facturen bekijken.
Ook als je een wachtwoord bent vergeten of wilt wijzigen, kan dat hier gewijzigd worden.