Wanneer je op de knop 'Events' in het dashboard klikt, vindt je een overzicht van al je gemaakte evenementen. Je kan een gebeurtenis gemakkelijk bewerken door op de naam te klikken of door de knop 'Bewerken' achter de naam van de gebeurtenis te gebruiken. Als je de muis boven de naam van de gebeurtenis houdt, verschijnt de knop bewerken en verwijderen in het overzicht:

Creƫer een nieuw event: als je een nieuwe event wilt maken, klik je op de knop Add new event'. Bij het maken van je evenement zijn er een aantal verplichte velden, zoals Naam, Startdatum en Locatie.

Wanneer je de velden hebt ingevuld en een korte beschrijving van je evenement hebt gegeven, ben je klaar om een afbeelding te uploaden.

Klik op de knop 'Afbeelding uploaden' en kies een lokaal bestand of vul een externe URL in voor de afbeelding.

Wanneer je klaar bent met het uploaden van uw afbeelding, kan je ervoor kiezen om uw evenement te categoriseren door een categorie te selecteren die je hebt gemaakt.

De laatste stap is om uw evenement te publiceren. Wanneer je het evenement als een concept wilt opslaan, kan je ervoor kiezen om het evenement later in het beheerdersdashboard te publiceren.

Klik op 'Save' en het event is live!

Heb je meer hulp nodig bij het aanmaken van een evenement, klik dan op het chat icoontje rechts onder of kijk de instructie video onder aan de pagina.