Je kan documenten toevoegen in de community door naar het dasboard te gaan en naar de 'Library' sectie te gaan

1. Klik op 'Add new document'.
  2. Vul je document naam in
  3. Geef een korte beschrijving van je document en voeg eventueel een link toe.
  4. De volgende stap is het uploaden van een afbeelding voor uw document, dit is hoe het document in de community wordt weergegeven. Klik op de knop 'Upload Image' en kies een lokaal bestand, voeg een externe link in of maak een keuze uit de andere uploadopties.

5. Je kan nu een document uploaden, een externe link toevoegen of een video toevoegen door op de knop 'Document uploaden' te klikken. Kies een lokaal bestand of upload via de andere opties.

6. In de laatste stap kunt je het document indelen in de aangepaste categorie die je hebt gemaakt. Als je geen categorie kiest, wordt deze weergegeven op de pagina met algemene documenten in je community.

Klik op 'save' en het document is klaar om gedownload te worden in de community!

Is het nog niet helemaal duidelijk, stuur ons een chatbericht (rechts onder).