Wanneer je in de community je leden een abonnement of lidmaatschap wilt aanbieden, kun je ervoor kiezen om dit via de Stripe plugin te doen.

Met Stripe kun je eenvoudig je eigen producten en abonnementen maken, en deze aanbieden via de community. De eerste stap is het aanmaken van een Stripe account, dit kan via Stripe.com of via het dashboard van Big Dash.

Via het dashboard ga je naar het kopje Stripe, en zie je het volgende scherm verschijnen:

Klik vervolgens op 'Connect with Stripe'

Daar kom je in het scherm waar je direct een Stripe account kunt aanmaken (of kunt inloggen met een bestaand account).

Vul hier alle gegevens in die worden gevraagd en klik vervolgens op 'Authorize acces to this account'.

Je wordt direct teruggeleid naar je community dashboard, Stripe is nu gekoppeld met je community!

De volgende stap is het aanmaken van een Product en Plan (je lidmaatschapsvoorwaarden), klik hier om te lezen hoe je dit kunt doen.