In het admin dashboard van je community onder het kopje Posts vind je een overzicht van alle Posts in jouw community. Hier kun je de posts van je gebruikers monitoren en eventueel verwijderen of Pinnen. Wanneer je een Post pinned, staat deze altijd bovenaan in de community bij het overzicht van alle posts, en op de homepagina.

Vanuit het admin dashboard kun je ook zelf een bericht posten vanuit het account van de community. Je klikt dan op de gele knop rechtsboven 'Write a post'.

Na het invullen van de verplichte velden, kun je optioneel nog een poll toevoegen. Ook is er de mogelijkheid tot het posten in een bepaalde groep, wanneer je dit vinkje aanzet, kunnen alleen de leden van de betreffende groep de post zien.

Als laatste mogelijkheid kun je ervoor kiezen om je post alleen in een bepaalde periode te laten zien. Je kunt er ook voor kiezen om een post te verbergen, in plaats van te verwijderen.